Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Ricottové slané koláčky
19.07.2020
Ricottové slané koláčky
tyto roztomilé slané koláčky spadají do všech možných kategorií: chuťovka, večeře, pro návštěvu, sýr&šunka, bez mouky, lowcarb... číst celé
Řecký kuskus salát
13.07.2020
Řecký kuskus salát
lehký letní salát z celozrnného kuskusu vhodný i jako příloha ke grilování číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti HP Tronic s.r.o , se sídlem ve Zlíně, nám. Práce 2523,  IČ 60323418, zapsaná u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Přihlášení k newsletteru
Mezi prvními tak budete vědět o novinkách ze světa Bistrotéky Valachy, zvýhodněných pobytech a dalších akcích Resortu Valachy. Uvedený e-mail patří osobě starší 16 let.
Informace pro zákazníky

O nás

Jak nakupovat

Obchodní podmínky

 

Kde nás najdete?

Najdete nás v Obchodním domě Zlín
ve 2. patře

https://www.google.com/maps/place/Restaurace+Bistrot%C3%A9ka+Valachy/@49.222502,17.65964,17z/data=!4m5!3m4!1s0x47137301d7d66675:0xa1ef3d4b26dee627!8m2!3d49.222502!4d17.6618287?hl=cs-CZ

Provozovatel

Provozovatel: 
HP TRONIC, s.r.o,. náměstí Práce 2523, Zlín, 76001, IČ: 60323418, DIČ: CZ60323418, sp. zn. C 38954 vedená u Krajského soudu v Brně

GDPR kontakt: gdpr@valachy.cz
Zásady ochrany osobních údajů

© BISTROVALACHY 2020